maart 13, 2014 Comments (0) MTB

Wielerkleding

Het is wielerseizoen staat weer voor de deur en dat betekent de fiets uit de schuur, benen scheren en je favoriete rondjes rijden. Natuurlijk hoort bij een nieuw seizoensstart ook nieuwe wielrenkleding. Om geschikte kleding te kopen zijn er tal van webshops en websites te vinden die wielrenkleding aanbieden. Belangrijk om te weten is echter wel dat er een groot verschil zit tussen de prijs/ kwalfietsverhouding en het aanbod. Om je te helpen bij het vinden van de juiste wielerkleding heb ik een overzicht met de beste en in veel gevallen goedkoopste webshop voor je geselecteerd.

Nummer 1: Futurumshop

Ben je op zoek naar een ruim en breed assortiment fietskleding dan moet je bij Futurumshop zijn. Futurumshop is de grootste online webshop van Nederland op het gebied van fietskleding, materialen en fietsen. Door het ruime assortiment van Futurumshop bieden zij voor ieder wat wils. Ben je op zoek naar zeer hoge kwaliteit fietskleding ben je hier aan het juiste adres. Wil je echter wat lagere kwaliteit kleding dan biedt Futurumshop dit eveneens aan. Kortom jouw wielerkleding bestel je bij Futurumshop.nl.

Bekijk hier het ruime aanbod van Futurumshop

Nummer 2: Bobshop.nl

Niet de nummer op het gebied van wielerkleding maar een wel verdiende, dikke tweede plaats voor Bobshop.nl. Deze internationale (van orgine Duitse organisatie) heeft een ruim aanbod wielerkleding. Merken die je o.a. kunt bestellen bij Bobshop.nl zijn Castelli, Sportfull, Craft en vele vele anderen.Naast fietsshirts, biedt Bobshop, fietsbroeken, schoenen, lampen, helmen en fietsjassen aan. Daarnaast kun je bij Bobshop wielerkleding op maat laten maken.

Twijfel je nog maar wil je het aanbod wel eens zien? Klik dan hier!

Nummer 3: sport44.com

Een onbekendere website met een kleiner assortiment is sport44.com. Deze website biedt naast fietskleding ook kleding voor de wintersport, hardlopers en de sportschool. De wielerkleding van sport44.com is zeer scherp geprijst, zo kun je al een fietsshirt kopen rond de 40 euro. Het mooie van sport44.com is wel dat zij zo’n beetje alle grote en bekende fietskleding merken in haar assortiment hebben. Oplopend van goedkoop naar duur.

Al met al vind je bij sport44.com een ruim en breed assortiment wielerkleding voor dames en heren. Nieuwsgierig geworden? Neem dan hier een kijkje!

Nummer 4: Mantel.com

Nog een hele grote jongen op het gebied van online fietsonderdelen, kleding en voeding is mantel.com. Mantel biedt vooral een zeer ruim assortiment, echter als het op wielerkleding aankomt leggen zij het af tegenover de eerder genoemde webshops. Toch loont het om eens een kijkje te nemen op de (onlangs nieuwe website) van mantel.com. Slaag je daar niet, dan kun je altijd nog op een van de andere websites kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar toolbar