maart 23, 2014 Comments (0) MTBfans

Welkom op mtbfans

Welkom op MTBfans ‘de website’ voor alle mountainbikefans in Nederland. Op mijn website vind je interessante informatie. Zo schrijf ik mooi te rijden marathons in zowel binnen als buiten Nederland. Probeer ik je te voorzien van handige sleuteltips, met dank aan de gespecialiseerde fietsenmakers van Tenuta Biking Outfits. Ontvang ik maandelijks handige trainingstips van Coen van Schijndel, bekend van Topvorm.com en nog veel meer…..

Uitdagingen

Naast het onderhouden van dit blog, ben ik zelf fanatiek aan het mountainbiken. Zo neem ik deel aan de Sforz Marathoncup, rijd ik dit jaar (2014) de Trans Schwarzwald en in het najaar nog een aantal mooie Duitse marathons. Met behulp van Coen van Schijndel bereid ik mij voor op de Trans Schwarzwald. Dit zal mijn eerste meerdaagse marathon ooit worden. Ik ben erg benieuwd hoe ik dat ga ervaren?

Zelf gastbloggen?

Vind je het zelf leuk om over je ervaringen te schrijven, ben je specialist op een specifiek gebied, heb je de meest handige sleuteltip(s), laat het mij dan weten. Ik geef je graag een platform om al je kennis en ervaring op kwijt te kunnen. Voor nu, veel plezier met lezen……..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar toolbar