december 21, 2014 Comments (0) MTB

SKS Twentyniner

De Twentyniner vloerpomp van SKS is zoals de naam al doet vermoeden de geschikte pomp voor mountainbikers. Deze opvallende blauw / oranje vloerpomp is een must have. Uitgerust met een 80 mm drukmeter en een brede buis zorgt deze pomp er voor dat je gemakkelijk lucht in je banden pompt.

Review

De SKS Germany Twentyniner wordt door mtbfans beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 1 beoordeling.

Door  de  grote aanwezige drukmeter is het daarnaast gemakkelijk af te lezen wat de exacte druk in de band is. Opvallend tijdens het pompen is voornamelijk het gemak. Er is relatief weinig kracht nodig om lucht in de band te pompen. Daarnaast voelt de Twentyniner pomp steady aan. Echte Duitse degelijkheid. Bij de SKS Twentyniner vloerpomp worden diverse accessoires meegeleverd.

Zo krijg je naast de vloerpomp een kleine handpomp geleverd. Deze SKS Twentyniner minipomp is eveens geschikt voor de mountianbike. De minipomp is licht in gewicht en heeft een groot beriek. Zo is het effect van de pomp groot en is de band snel op de juiste spanning gebracht. Voordeel is dat je snel weer onderweg kunt.

Eigenschappen van de SKS Twentyniner

Materiaalmetalen buis / kunststof voet
hoogteca. 730 mm
druktot 6 bar / 87 PSI
bal- en matrasadapter

Eigenschappen van de SKS Twentyniner minipomp

materiaalkunststof buis
lengteca. 295 mm
druktot 5 bar / 73 PSI
  • SKS Twentyniner drukmeter
  • verbindingsstuk
  • Twentyniner pomp

Kwaliteit: 80%

Design: 89%

Prijs: 80%

Performance: 70%%

SKS Twentyniner is een degelijke pomp voorzien van een strak design. Een must have voor elke mountainbiker met een 29er. Gemakelijk en soepel in gebruik met een zeer groot bereik.

Total Score 79%

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar toolbar