november 29, 2014 Comments (5) MTB

Review: Mantel Arnhem

Ben je op zoek naar eigenlijk alles wat een fietser nodig heeft en wil jij dat snel en gemakkelijk bij een winkel vinden dan is Mantel waar je moet zijn. Zowel online als offline kun je bij Mantel vinden en krijgen wat je als mountainbiker en racefietser nodig hebt.  Hun ruime assortiment, diversiteit aan merken en materialen maakt Mantel tot een prettige winkel.

Mantel Fietsen Arnhem Zuid

De Overmaat 72
6831 AJ, Arnhem

026-4450945
service@mantel.com

Openingstijden

Maandag: gesloten Dinsdag: 09.00 - 18.00 Woensdag: 09:00 - 18:00 Donderdag: 09:00 - 21:00 Vrijdag 09:00 - 18:00 Zaterdag: 09:00 - 17:00 Zondag: gesloten

Over Mantel

De winkel van Mantel of beter gezegd de fabriekshal die Mantel is bestaat uit en drie verdiepingen tellende superstore. Deze store doet bijna on-Nederlands aan. De enige Nederlandse fietsenwinkel die  qua grote aan Mantel kan tippen is 12Gobiking. De Mantel store heeft op elke verdieping een eigen thema ingericht die elke bezoeker voorziet van hetgeen hij of zij naar op zoek is. De begane grond bestaat vooral uit kinderfietsen, elektrische fietsen, mamafietsen, etc. Ben je op zoek naar een mountainbike of onderdelen dan vind je deze op de eerste verdieping. Hier vind je tevens de afdeling met fietskleding en kun je zowel terecht voor zomer als winterkleding.  Op de bovenste verdieping vind je tot slot het racefietsassortiment met fietsen voor zowel dames als heren.

Werkplaats

Naast een heleboel fietsen, kleding en onderdelen heeft Mantel een grote werkplaats zodat bij aanschaf van een nieuwe fiets deze direct rijklaar kan worden gemaakt. Daarnaast is het mogelijk om je fiets langs te brengen voor onderhoud en reparaties.

Aanbod

Mantel heeft een extreem ruim aanbod aan producten, fietsen en kleding. Dit assortiment breidt zich in de loop van de tijd ook steeds verder uit. Daarnaast voert Mantel kwalitatief hoogwaardige merken op het gebied van bike parts. De fietsen en racefietsen zijn ook van een top segment. Ben je echter op zoek naar Specialized of Cannondale dan vind je deze niet (nog niet) bij Mantel. Onderstaande afbeeldingen tonen een klein deel van het Mantel assortiment.

 • fietsendrager - mantel
 • wielen - mantel

Productaanbod: 90%

Klantenservice: 80%

Bezorgservice: 100%

Garantie: 95%

Mantel fietsenwinkel gevestigd in Arnhem is door haar ruime assortiment, ruime winkel en service haar goede service absoluut de moeite waard om zelf een keer te bezoeken. Wat is jouw menig over Mantel?

Total Score 90%

5 Responses to Review: Mantel Arnhem

 1. BD schreef:

  Afspraken komen ze niet na, maak je speciaal een afspraak om een fiets een beurt te geven voor een toertocht en dan zien ze dat er meer aangedaan moet worden dan alleen een beurt en dan hebben ze er geen tijd voor. Ze kunnen het pas maken na het weekend, hoewel ik er andere halve week geleden een afspraak heb gemaakt een aangegeven dat de ketting en de cassette niet zo goed meer zijn. Dan geef ik aan dat je het er niet mee eens bent en dan krijg je ook nog een grote mond, dus die service is niet zo prima.

 2. N schreef:

  Mijn fiets weg gebracht voor onderhoud en een reparatie bij Mantel. Heb hem onder de krassen terug gekregen.

 3. Perry schreef:

  Héél slechte ervaring met deze winkel. Ze hebben me ’n te grote fiets verkocht van bijna 2000 euro. Tijdens het gesprek heb ik meerdere keren aangegeven dat mijn ervaren wielervrienden ’n kleiner framemaat adviseerden, waarop mij verteld werd “wij weten wel waar we het over hebben, we verkopen hier duizenden racefietsen per jaar”. Na een eerste rit van nog geen 100km kreeg ik al last van m’n rug en ben terug gegaan naar Mantel. Nu bleek ineens dat de keuze voor de framemaat een “persoonlijke voorkeur” was en ik zelf voor een groot frame heb gekozen!!!! De medewerkers waren tijdens de verkoop nog vriendelijk maar tijdens mijn 2e bezoek werd ik zeer arrogant benaderd. De aangeboden inruilprijs was gewoon schandalig te noemen en kreeg geen enkele korting op ’n eventuele vervanging. Ze willen dus 3x aan mij verdienen. Ik blijk overigens zeker niet de enige met deze ervaring. Nooit meer Mantel, ik betaal wel wat meer bij de lokale fietsenwinkel…

 4. de Jong schreef:

  Enkele maanden geleden ”proef gereden” op een Pegasus Opero bij filiaal Arnhem-Zuid.
  De fiets was spijtig genoeg niet correct afgesteld en werd op het stuur rechtzetten na ook niet gedaan toch wel prettig als je een goede indruk van de fiets wil krijgen, maar bij aflevering zou dit allemaal wel goed komen.

  Een snelle beslissing was volgens de verkoper noodzakelijk omdat het de op 1 na laatste zou zijn, gek genoeg is dit type en maat fiets nu maanden later nog steeds voor de zelfde prijs ruim leverbaar via filiaal Arnhem-Zuid. Ik kwam al ruim 20 jaar als vaste klant met een ruime aankoop historie bij Mantel maar een aanbetaling vond men toch wel noodzakelijk om te berekenen, absurd! Maar goed omdat er een storing in de pinautomaat was en Mantel kennelijk toch graag de fiets wauw verkopen kwam dit alsnog te vervallen. In de agenda had mantel dan wel weer ruim 2 weken nodig om de fiets rijklaar te krijgen beetje lang voor een voorraad fiets. Al met al heb ik prettigere ervaringen bij Mantel gekend en de aankoop ontbonden.

  Ervaring samen gevat: inmiddels hoge mate van arrogantie met weinig gevoel voor klantenbelang, dat na al die jaren als trouwe tevreden klant. spijtig, Mantel Arnhem-Zuid !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar toolbar