april 10, 2013 Comments (0) MTB tips

Assos fietskleding

Ben je op zoek naar duurzame en kwalitatief hoge fietskleding dan is Assos fietskleding waarnaar je op zoek bent. Een veel gehoord probleem van wielrenners en mountainbikers is dat zij na verloop van tijd last krijgen van hun zitvlak. Dit is natuurlijk erg vervelend wanneer je een lange tocht wilt maken. Om dit te voorkomen zijn er verschillende hulpmiddelen die dit tegen kunnen gaan en een daarvan is het aanschaffen van Assos mountainbike kleding. Assos staat bekend om haar hoge kwaliteits broeken welke zijn voorzien van extreem goede zeems.

Voordelen:

  • Elastisch 
  • Comfortabel
  • Zeer goede pasvorm
  • Juiste dikte
  • Naadloos

Tot slot hebben zeems van Assos fietsbroeken als kenmerk dat zij zijn voorzien van siliconen gel. Hierdoor wordt het demepende effect van de zeem vergroot wat het zitcomfort ten goede komt. Kortom ben je op zoek naar een echte goede fietsbroek van hoge kwaliteit dan moet je er zeker eens een van Assos passen.

Nadelen:

In principe hebben broeken van Assos geen nadelen op het gebied van zitcomfort. Echter is de prijs van deze broeken wel nadelig. Zo vind je niet gauw een Assos fietsbroek onder de 100 euro. Natuurlijk kan er niks op tegen pijnloos op je zadel zitten maar dit is wel iets waar je rekening mee dient te houden. Er zijn namelijk ook alternatieven te vinden die dicht in de buurt komen bij de kwaliteit van Assos broeken.

De keuze voor jouw fietsbroek

De belangrijkste tip die ik je mee kan geven is pas veel en verschillende merken. Daarnaast moet je je goed voor laten lichten door de verkopers. Zij hebben weten vaak welke fietsbroek geschikt is voor welke situatie. Een bekende speciaalzaak in Leusden Tenuta is gespecialiseerd in kleding van Assos en soortgelijke merken. Wil je meer weten bezoek dan online winkel of bezoek de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar toolbar